Tietosuojailmoitus

Tässä tietosuojailmoitus kuvataan, miten käsittelemme henkilötietojasi, joita voidaan kerätä silloin, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Kyseistä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta muilla verkkosivustoilla tapahtuvaan tietojenkäsittelyyn.

Tämän sivuston omistaa:

Tämä tietosuojailmoitus on suunniteltu tiedottamaan asiakkaille ja tämän verkkosivuston kävijöille (‘sinä’) siitä, miten heidän henkilötietojaan kerätään, käytetään, tallennetaan tai muuten käsitellään tällä verkkosivustolla selaillessa.

Tämä tietosuojailmoitus on voimassa 25. toukokuuta 2018 eteenpäin.

Tietosuojakäytännön muutokset

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jos pidämme sitä tarpeellisena. Tämän vuoksi suosittelemme, että luet ne säännöllisesti.

Muutoksia voi olla kahdenlaisia: välttämättömiä ja / tai pieniä muutoksia. Tärkeitä muutoksia voi tapahtua silloin, kun muutamme tietojesi käsittelytapaa. Tämä muutos voi vaikuttaa oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi, jotka koskevat henkilötietojesi käsittelyä (esim. jos käytämme verkkosivustollemme uusia palveluja, jotka vaikuttavat merkittävästi tapaan, jolla käsittelemme tietojasi).

Pienillä muutoksilla ei ole vaikutusta henkilötietojesi käsittelyyn liittyviin oikeuksiisi ja / tai velvollisuuksiisi (esim. kielelliset korjaukset tai parannukset, uudet fontit tai tyylit).

Ilmoitamme sinulle kaikista olennaisista muutoksista etukäteen, jotta sinulla on riittävästi aikaa ymmärtää ja ottaa huomioon muutokset ennen niiden voimaantuloa.

Keräämiemme henkilötietojen tyypit

Vieraillessasi verkkosivustollamme, voimme käsitellä kahden tyyppisiä erilaisia tietojasi, jotka on esitelty seuraavaksi:

  • Sähköiset tunnistetietosi ja tiedot vuorovaikutuksesta kumppanisivustojemme kanssa. Sähköiset tunnistetiedot sisältävät verkkosivustollemme pääsyn ajankohdan ja päivämäärän, IP-osoitteesi ja selaimesi, jota käytit verkkosivustollemme päästäksesi, käyttämäsi käyttöjärjestelmän, yksilölliset laitetunnisteet ja tiedot matkapuhelinverkostasi.
  • Tiedot tottumuksistasi, kuten muun muassa vuorovaikutuksestasi kumppaneidemme verkkosivustojen kanssa (jos olet käynyt millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla, jos olet rekisteröitynyt millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla tai jos olet osallistunut pelitoimintoihin käydessäsi millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla). Tällaisia ​​tietoja käsitellään kootulla tasolla, eikä niitä voida yhdistää henkilöllisyytesi kanssa.

Edellä mainittujen tietojen käsittelyyn käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Tämä mahdollistaa sivuston toimintojen parantamisen, tuotteidemme mainostamisen ja sisällön toimittamisen kolmansilta osapuolilta. Lisätietoja evästeistä, joita käytämme sivustollamme, voit löytää evästekäytännöstämme.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta ja tarkoitukset

Henkilötietojesi käsittelyn oikeutettu etu on se, että sen avulla parannamme tuotteidemme tehokkuutta ja palveluita yleisesti ottaen. Tämän tyyppisiä tietoja käytetään mittaamaan sivustollamme toteutettujen mainoskampanjoiden nykyistä tehokkuutta. Lisäksi verkkosivustollamme vierailun aikana kerättyä tietoa käytetään myös yleisen käyttökokemuksen parantamiseen, verkkosivustomme sisällön kehittämiseen ja parantamiseen, verkkosivuston toiminnallisuuden suojaamiseen ja ylläpitoon sekä mahdollisten uhkien estämiseen.

Käytämme IP-osoitteesi tietoja lähinnä analyyttisistä syistä, esimerkiksi laskeaksesi kuinka monta kävijää tietyistä maista / alueilta vierailee verkkosivustollamme. Jotta voimme näyttää sinulle asiaankuuluvan sisällön, meidän on myös määritettävä laitteen arvioitu sijainti (esim. Tällä tavalla tarjoamme sinulle sisältöä käyttämälläsi kielellä).

Tilastollista tarkoitusta varten voimme käsitellä tietoja kumppanisivustoillamme tehdystä toiminnastasi, mikä on tärkeää tulojemme laskemisen laillisen tarkoituksen kannalta. Tällaiset tiedot sinusta ryhmitellään muiden vastaavien tietojen kanssa, jotta voimme luoda tilastoja palvelumme käytöstä.

Tietosuojaoikeutesi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla

  • Voit perua aiemmin annetun suostumuksen tietojenkäsittelyyn
  • Pääsy hallussamme oleviin tai käsittelemiimme omiin henkilötietoihisi
  • Pyyntö virheellisten tai vanhentuneiden henkilötietojen korjaamisesta
  • Pyyntö tallentamiemme henkilötietojen poistamista
  • Vastustaa henkilötietojesi käyttöä ja käsittelyä
  • Pyyntö henkilötietojesi käytön ja käsittelyn rajoittamisesta
  • Vaatimus henkilötietojesi siirrettävyydestä
  • Voit tehdä valituksen asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle, jos luulet, että oikeuksiasi loukataan

Jos haluat lisätietoja näistä oikeuksista tai jos haluat lähettää meille oikeuksiasi koskevan pyynnön, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa

Voit myös ottaa yhteyttä Tanskan tietosuojavirastoon: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K.

Rekisteröity henkilö ja rekisterinpitäjä

Tällä verkkosivustolla mahdollisesti käytettyjen henkilötietojen käsittely koskee sinua ja henkilötietojasi. Siksi olet rekisteröidyn asemassa asiaankuuluvan EU:n tietosuojalain, eli tarkemmin yleisen tietosuoja-asetuksen (’GDPR’) nojalla. Rekisteröitynä sinulla on oikeus käyttää oikeuksia, jotka taataan GDPR:ssä. Selitämme tästä lisää olevassa osiossa.

Meitä pidetään GDPR:n määritelmän mukaisina rekisterinpitäjinä. Rekisterinpitäjänä oleminen velvoittaa suojaamaan tietosi mahdollisimman varovasti ja asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti.

Datan suojelu

Tietojesi pitäminen ajan tasalla ja suojattuna on tärkein prioriteetti tietosuojan suhteen. Olemme sitoutuneet käyttämään asianmukaisia teknisiä ja yrityksellisiä toimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa ja hyvin suojattuja vahingossa sattuneelta katoamiselta, varkaudelta, luvattomalta käytöltä tai hyväksikäytöltä, rikkomuksilta tai muulta mahdolliselta laittomalta toiminnalta.

Toinen asia, jota käytämme tietojesi suojaamiseen, on pääsynvalvonta. Ainoastaan valtuutetulla ja koulutetulla henkilökunnalla on pääsy tallennettuihin henkilötietoihin, jotka ovat tarpeen heidän työnsä suorittamiseksi.

Kolmannen osapuolen vastaanottajat

Henkilötietojasi voidaan jakaa yhteisöille, jotka auttavat meitä tarjoamaan ja kehittämään palveluitamme (esim. Analytiikka, kehitys, markkinointi).Kuten kolmannet osapuolet on määritelty GDPR:ssä, niitä on pidettävä tietojenkäsittelijöinä. Tietojenkäsittelijät osallistuvat tiedon käsittelyyn asiaankuuluvien tietosuojasopimusten perusteella, jotka on luotu varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa.

Kun ja jos meidän on pakko tehdä niin, voimme jakaa tietojasi viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Tietosi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella

Kun ja jos henkilötietojasi siirretään ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että kaikki tarvittavat toimenpiteet toteutetaan riittävän tietosuojan takaamiseksi, kuten sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittelee.

Henkilötietosi voidaan siirtää:

  • Vastaanottaja maahan, jonka tietosuojatason katsotaan olevan riittävä Euroopan komission mukaan. Luettelo maista, joissa tietosuoja on riittävän korkea, löytyy täältä.
  • Vastaanottaja maassa, jolla ei ole riittävää tietosuojatasoa Euroopan komission mukaan. Tässä tapauksessa käytämme sopimuksia, jotka edellyttävät vastaanottajan suojaavan henkilötietojasi samojen standardien mukaisesti kuin se olisi ETA-alueella, ja panemme täytäntöön GDPR:n edellyttämät asianmukaiset suojatoimenpiteet henkilötietojesi käsittelyssä.
18+ | Pelaa vastuullisesti | Säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö